Promoția 2020

PROMOȚIA 2020

Onoraţi dascăli, dragi absolvenţi, stimaţi părinţi,

          Această zi trebuia să fie una cu  totul specială pentru elevii de clasa a VIII pentru că ea marchează încheierea atât a anului școlar cât și  a încheierea învățământului secundar inferior.
        Din păcate în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-Cov-2 nu putem să organizăm o încheiere a studiilor gimnaziale într-un cadru festiv pentru această promoţie de absolvenţi ai Şcolii Gimnaziale ,,Nicolae Iorga”  Baia Mare.
        Cu toate acestea ziua aceasta  reprezintă un moment unic, încărcat de emoţii profunde, atât din partea absolvenţilor, a cadrelor didactice, în mod deosebit a părinţilor. Este ziua în care absolvenţii promoţiei 2020 încheie una dintre cele mai frumoase etape ale vieţii de elev – gimnaziul.

Dragi absolvenţi,

        Au trecut opt ani de studii, cu atâtea ore de curs, de activități școlare și extrașcolare, cu participări la concursuri și olimpiade școlare cu multe împliniri și succese.
        VĂ FELICIT pe toți pentru rezultate deosebite obținute în toți acești ani și să fiţi convinşi că ceea ce aţi realizat până în acest moment înseamnă enorm, trebuie să vă dea încredere deplină în puterile voastre.
      Aţi învăţat de la profesorii voştri atât de multe lucruri dar unul este esenţial pentru reuşita în profesie, dar şi în viaţă: faptul că numai învăţând şi muncind se poate asigura desăvârşirea şi succesul.
     Toleranţa faţă de semeni, generozitatea, respectul, onestitatea, cultul muncii şi devotamentul în  profesie, sunt câteva din valorile ce definesc în prezent pe cetăţeanul mileniului III .
     Luaţi cu voi tot ce aţi învăţat bun în aceşti ani de şcoală, şi nu uitaţi că porţile și ușile şcolii noastre rămân deschise tot timpul pentru voi, să vă aduceţi aminte cu plăcere, întotdeauna, de ceea ce aţi realizat ca elevi la Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” Baia Mare.
     Vă doresc dragi absolvenți  mult, mult succes în viaţă, la examenele care vă mai aşteaptă, să vă bucuraţi din plin de clipele frumoase, alături de cei dragi, să fiţi călăuziţi în viaţă de cele trei valori absolute, fundamentale, ale omului: Adevărul, Binele şi Credinţa.

Distinşi profesori,

        VĂ MULŢUMESC din suflet şi vă felicit pentru munca asiduă depusă zi de zi, pentru a face posibil ca toate aspiraţiile elevilor pe care îi călăuziţi să se concretizeze,  pentru tot ceea ce  aţi făcut, astfel încât şi această generaţie de absolvenţi – a 61-a,  să fie la înălţimea celorlalte.
        Influenţa pe care o are un dascăl asupra unui copil este eternă: nu vom putea şti niciodată unde se opreşte. Fiecare copil poartă în suflet o vorbă, un gest, o învăţătură a dascălului, pe care, adult devenind, o va transmite mai departe, în mod inconştient, copiilor săi.
        Le mulțumesc doamnelor învăţătoare, care v-au îndrumat primii paşi în primi 4 ani de școală, care v-au învăţat să citiţi, să scrieţi, să socotiţi, apoi desigur, mulţumim diriginţilor claselor a VIII-a pentru grija şi îndrumarea pe care v-au acordat-o pe parcursul celor 4 ani.

Stimaţi părinţi,

        VĂ MULŢUMIM că pe parcursul acestor ani aţi fost mereu alături de copii dumneavoastră și alături de Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” Baia Mare, că aţi fost oricând gata să vă sacrificaţi pentru a le asigura bunăstarea şi condiţiile necesare studiilor, că aţi suferit alături de ei la momentele mai dificile, că v-ați bucurat alături de ei la succesele obținute și că i-aţi susţinut în devenirea lor profesională, umană şi intelectuală.
        Rolul pe care îl deţineţi în educaţia copiilor dumneavoastră este unul major, iar acest final de an îmi oferă prilejul de a vă mulţumi pentru tot efortul pe care l-ați depus alături de dascăli, de conducerea şcolii, astfel încât progresul elevilor noştri să fie unul remarcabil.

Director
prof. Mihai Boloş

 

Șef de promoție AXENTA DORIS ANDREA – clasa a VIII-a A

  • Clasa a VIII-a A, diriginte prof. HORVATH CLAUDIA

  • Clasa a VIII-a B, diriginte prof. MOCIRAN DIANA

  • Clasa a VIII-a C, diriginte prof. TÓTH MELINDA

  • Clasa a VIII-a D, diriginte prof. IENUȚAȘ VASILE